Annonse

Annonse

00:00 - 09. mars 2018

Ferske dokumentarer

Human. Oslo, 7.-13. mars

Filmfestivalen Human presenterer ferske dokumentarfilmer i spennet mellom politisk slagkraft, humanisme og kunstnerportretter. Den er en utvidelse av festivalen Human Rights Human Wrongs, som dreide seg mer eksklusivt om menneskerettigheter. Blant godbitene er serbiske The Other Side of Everything, som vant hovedprisen på IDFA i Amsterdam, og norske Røverdatter, der en ung kvinne vil bli kjent med sin fengselsfugl av en far. I Letters brevveksler Marte Vold med en sørkoreansk kollega, og de to lar bildene følges av kloke og morsomme monologer. Program på hrhw.no

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.