Annonse
00:00 - 16. februar 2018

Søt eim av 90-tallet

Annonse

Anja Garbarek: The Will to Walk, Drabant Music, 2018

Anja Garbarek hadde forsvunnet helt fra radaren min, etter tretten år med stillhet, men ikke desto hyggeligere var gjenhøret med den enigmatiske popkunstnerens splitter nye singel. Man kan nok hevde at hun var en del forut for sin tid med albumene Balloon Mood og Smiling & Waving, sistnevnte delvis produsert av Talk Talk-geniet Mark Hollis, og hun fornekter seg ikke på «The Will to Walk». Med en snublende rytme og dramatisk melodi etterlater den en søt eim av 90-tallet, mens hun samtidig fortsetter å pusse opp sitt musikalske kammers. Se opp!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.