Annonse
00:00 - 16. februar 2018

Bare fiskehistorier, sier Haneke

Swordfish, Swordfish (Xiphias Gladius). (Photo By Encyclopaedia Britannica/UIG Via Getty Images) xx. xx.
Annonse

Den meget prisbelønte østerrikske filmregissøren Michael Haneke (Amour, Bennys video) mener mange av beskyldningene i metoo-kampanjen bare er fiskehistorier. De representerer en «ny puritanisme farget av mannehat», sa regissøren til østerrikske Kurier, gjengitt av The Guardian. Haneke mener uskyldige hendelser som en hånd på et kne vokser seg til monstrøse hendelser, og kaller det hele et «korstog mot enhver form for erotikk». Han understreker også at reelle voldshandlinger og sexovergrep må fordømmes og straffes. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse