Annonse
00:00 - 09. februar 2018

Hyllestkonsert

Det norske blåseensemblet med Steffen Schorn: Musikken til Hermeto Pascoal. Cosmopolite, Oslo. 9. februar.

Annonse

81 år gamle Hermeto Pascoal fra Alagoas nordøst i Brasil har laget musikk i syv tiår. Han omtales ofte som jazzmusiker, men er tungt influert av både klassisk og brasilianske sjangre som samba, bossanova og forro. Pascoal kaller sine verker musica universal – fordi all hans musikk kommer fra universet. Han spiller piano, fløyte, trekkspill og er kjent for å bruke funne objekter som perkusjonsinstrumenter. Fredag fremfører Det norske blåseensemblet Pascoals grenseoverskridende musikk, arrangert og ledet av den tyske saksofonisten og komponisten Steffen Schorn.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur