Annonse
00:00 - 26. januar 2018

Hør på vei

Annonse

The Walk, tilgjengelig gratis som podkast og gjennom egen interaktiv app. Panoply og Six to Start

En terroraksjon i Skottland ødelegger det meste av moderne teknologi. Du har ved en feiltagelse fått en pakke som på død og liv må til Edinburgh. Det eneste du kan gjøre, er å gå dit. Det er startpunktet på lyddramaet The Walk, som ble sluppet som podkast nå torsdag. Tanken er at du skal høre på mens du går rundt i takt med historien.

Lyddrama-spillet, kall det gjerne et hørespill, er et underlig samarbeid mellom podkastselskapet Panoply, britiske helsemyndigheter og folkene bak Zombies, Run!, et løpeapp-selskap som slo seg opp ved å strukturere løpeturer rundt et zombie-utbrudd, hvor du stadig vekk må spurte vekk fra horder av halvdøde. I The Walk forsøker de å få dem som bare vil gå litt fort med på moroa.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse