00:00 - 12. januar 2018

NHO tar USAs venstreside tilbake

Husker du da det var kult å hate Amerikas såkalte venstreside? Da Aslak Sira Myhre fikk hodet drylt ned i asfalten av politiet, mens han brølte ut sin rettferdige harme over Bill Clintons norgesbesøk? I dag ­­– hvor å høre podkaster om amerikansk politikk har tatt plassen til Tippeligaen og det å pugge skøytetider ­– er ting annerledes. Denne uken besøkte Pod Save America et svært utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Det er et program hvor tidligere rådgivere og taleskrivere for Obama har kuttet ut unødvendige mellomledd som journalister og uavhengige kommentatorer, og analyserer USA for deg. De var inviterte av den radikale undergrunnsgruppa Næringslivets Hovedorganisasjon. Gjør amerikansk venstreside til norsk høyreside igjen!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse