Annonse
00:00 - 12. januar 2018

Landets flotteste poporkester

Annonse

Young Dreams: Waves 2 You, Blanca Records 2018

Årets første lille mesterverk er allerede et faktum. Og for å gjenta meg selv til det kjedsommelige: Bergenskvartetten Young Dreams er og blir landets flotteste poporkester, så bemidlet med naturlig musikalitet og ekspertise at man nesten mister pusten. Waves 2 You er riktignok ikke bare evig solskinn i et bankende pophjerte, snarere en særs vellykket terapibehandling som bejaende understreker musikkens betydning i våre liv. Et album jeg allerede gleder meg til å bli gammel sammen med. Trykk repeat.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.