Annonse
00:00 - 12. januar 2018

Kunsten å holde kjeft

Annonse

«Volt: Silence and (the language of) the Other», Litteraturhuset i Bergen, 12. februar kl. 16

Kuratorfellesskapet Volt har invitert den italienske kuratoren og skribenten Barbara Casavecchia til Bergen. Med utgangspunkt i arbeidet til italienske kvinnelige kunstnere, forfattere og feministteoretikere fra 1960-tallet og frem til i dag, skal workshopen utforske stillhet som tema og radikal uttrykksmåte. I en artikkel skriver Casavecchia om hvordan kunsten kan lære oss å holde kjeft om det vi stadig blir oppfordret til å prate om («ourselves, basically, in a profitable orgy of self-disclosure»), til fordel for samtaler om politikk, maktstrukturer og nytelse. Ja og amen!

Carina Elisabeth Beddari

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse