Annonse
00:00 - 12. januar 2018

Fjorårsfavoritten er tilbake

Annonse

Torgeir Waldemar: Streets (Electric)Jansen Records, 2018

I en tid der det, også musikalsk, brukes og kastes over den laveste sko, er det godt med musikk verdt å dvele ved. Stikkord: Torgeir Waldemar. Vestfoldingen som sto bak fjorårsfavoritten No Offending Borders, smir i det varme jernet og gir nå ut gjenlesninger fra sin to album lange karriere. Første smakebit fra albumet Jamais Vu er en raggete versjon av låten «Streets», med kvasse og brummete gitarer slik Neil Young ville likt dem. En gyllen sjanse til å både oppdage og videreutforske en av landets sterkeste stemmer.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse