Annonse
00:00 - 05. januar 2018

Finn kjendisen

Annonse

I noen år har diverse tv-kanaler smuglansert fenomenet «Kjendis-reality uten kjendiser». Dagbladet kunne denne uken avsløre at årets «Kjendis-Farmen uten kjendiser» nærmer seg: En helsides artikkel tok utgangspunkt i at en av kjendisene – Frank Løke – ikke visste hvem noen av de andre kjendisene var. Deretter fulgte opplysende beskrivelser av flere av deltagerne. Selv hadde vi hørt om både Aune Sand, Staysman og han fra Newton, men ellers var artikkelen på alle måter nyttig. Vi er klare, nå vet vi hvem alle kjendisene er. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.