Annonse
00:00 - 12. januar 2018

– Det lå en depresjon over New York

Da Brooklyn ble for kaotisk, fikk soulsangeren Charlotte Dos Santos høre om et ledig rom i Berlin. Der skriver hun på plate nummer to, og går knapt ut av huset, men snart kommer hun til Norge på miniturné.

Berlin-perioden: Charlotte Dos Santos' album nummer to blir hovedsakelig til på 15 kvadratmeter i Berlin. Hun mener uttrykket blir mørkere enn på debutplaten Cleo.
Annonse

2017 ble året da Charlotte Dos Santos tok steget opp fra undergrunnen. Albumet Cleo kom i juni, til massive ovasjoner, og en regntung Øya-konsert gikk inn i historiebøkene som et høydepunkt. Souljazzen hennes var uimotståelig for alle som tok seg tid til å høre. De som ikke spanderte en lytt, fikk kanskje med seg at Dos Santos var «Brooklyn-basert», som det sto overalt i pressen i fjor sommer. Men på det tidspunktet hadde sangeren selv fått nok av The Big Apple.

– Hodet mitt var helt tåkete. Det var vanskelig å se klart, få gjort ting jeg burde, ha head space til å skrive, sier Dos Santos.

Via manageren fikk hun høre om et ledig rom i Berlin.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur