Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Vi bryr oss

Annonse

Stakkars Chuck Mosley, (glemt) vokalist på de to første Faith No More-platene. Han døde 9. november, altfor tidlig. Mosleys nonsjalante vokal inspirerer både til å gjøre ingenting, og til å gjøre alt mulig samtidig. Høydepunktet er «We Care A Lot», som omhandler ting bandet bryr seg om: «We care a lot about disasters, fires, floods and killer bees / We care a lot about the Nasa shuttle falling in the sea.» Mosley bidro med refrengteksten, som hverken latinamerikagruppene eller andre idealister kan være uenige i: «It’s a dirty job, but someone’s gotta do it.» Hvil i fred, Chuck. Vel blåst.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse