Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Derfor ble Bob kristen

Annonse

I all dekningen av Bob Dylans kristne periode er det ett moment vi har glemt, nemlig starten på det hele. Bob ble jo kristen etter et par år med kaotisk turnering og rus. Før dette ble han skilt. Før skilsmissen kranglet han med kona. Opphavet til krangelen? Et påbygg på huset, som aldri ble ferdig. Det var så mye surr med håndverkerne, koordineringen var slitsom og kona fikk aldri bestemt seg for hvordan hun ville ha det. Til slutt fikk Bob nok, og dro ut på turné. Tre år senere hadde han vært over Styx og tilbake, hvorpå han så lyset, og lagde historiens beste musikk. Alt på grunn av et irriterende oppussingsprosjekt.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur