Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Uglene henger med nebbet

Utstilling: Steinar Haga Kristensens «Brun Periode – (Heimat)» ble vist i Kunstnerforbundet, Oslo 14. september - 15. oktober 2017. Foto: Thomas Tveter
Annonse

I september forsømte vi helt å skrive om Steinar Haga Kristensens bugnende utstilling Brun Periode – (Heimat) på Kunstnerforbundet i Oslo. I tillegg til denne buketten med betuttede ugler (et åpenbart pluss) inneholdt visningen en animert film der alle verkene fra Kristensens «brune periode» (den startet med utstillingen Brunt og Vanskelig i 2008) danser og marsjerer gjennom et ørkenlandskap. Mmmm, brunt!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur