Annonse
00:00 - 15. desember 2017

Mus kjøper rev

Foto: Drew Angerer / Getty Images
Annonse

Mikke Mus-imperiet, Walt Disney Corp, kjøper 21st Century Fox, meldte internasjonale medier torsdag. Den ungarske innvandreren William Fox startet selskapet med en håndsveivet filmfremviser i en kjeller i New York i 1904, og siden har det stått bak Sound of Music, Star Wars, Die Hard og mye, mye mer. De siste årene har selskapet vært eid av mediebransjens gamle rev, 84-åringen Rupert Murdoch. Handelen gir også et svar på spørsmålet «hva får man egentlig for 52,4 milliarder dollar i våre dager?»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.