Annonse
00:00 - 15. desember 2017

Bass (ikke trommer)

Annonse

En pakke fra Crispin Glover Records lå i posthyllen denne uken. Morsomst, faktisk: singelen «Vortex Surfer», med Trondheim Bass Orchestra featuring Kyrre Laastad og Andreas Elvenes. Orkesteret er ledet av Michael F. Duch og består av tretten kontrabasser. Låten ble opprinnelig skrevet av Motorpsycho, og b-siden er en annen låt av samme band: «True Middle», der også poeten Matt Burt dukker opp: «This life … unfulfilled for so many» og så videre, med bass og bass overalt. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur