Annonse
00:00 - 15. desember 2017

Tips for desember

Foto: Sydney O'Meara / Evening Standard / Getty Images
Annonse

Art Garfunkel elsker bøker. På nettsiden har han listet opp hver eneste bok han har lest siden 1968. Stikkprøver avslører at Art orienterer seg bredt, og sluker det meste: krim, dikt, mursteiner som Ulysses, ny litteratur (Knausgård), biografier, alskens sakprosa, filosofiske klassikere som Machiavelli. Og hvem vil vel ikke vite hva sølvstrupen fra «Bridge Over Troubled Water» leste da denne låten ble utgitt – altså januar 1970? Svaret sier seg selv: Herman Melvilles Moby Dick og Goethes Den unge Werthers lidelser

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur