Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Vellykket surrealisme for de små

Annonse

Vi fortsetter vår notisserie relatert til bandet Tusmørke. Nå litt mer på ballen – en notisanmeldelse av rockebandets ferske barneplate Bydyra. Tema for albumet er en gammel (svensk) progfavoritt: Dyrene, for eksempel de som forlater skogen og inntar byen, eller de som lusker rundt i bakgårdene allerede. Musikken er utmerket psykedelia for de små, og inneholder masse flott fløytespill, en og annen livlig rap, barnekor, popmelodier og snodige tankeleker i tekstene. Litt lang, kanskje, men under treet blir den et kinderegg: Det fysiske formatet, dyreriket og gitarsoloen feires i en og samme harde pakke. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.