Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Samisk på Tenthaus

Annonse

Máret Ánne Sara m.fl: Pile o’Sápmi Supreme in Context. Tenthaus Oslo, åpent til 17. desember, tirs-søn kl 13-17.

På årets Documenta i Kassel markerte Máret Ánne Sara seg med installasjonen Pile o’ Sápmi, hvor høydepunktet var et forheng av 400 reinskaller. Denne uken dukket det opp igjen foran Stortinget i Oslo, under høyesterettssaken mot kunstnerens bror Jovsset Ante Sara, som staten krever at skal tvangsslakte rein. På Tenthaus Oslo vises nå en utstilling med flere verk av Sara, deriblant et halssmykke av reinaske-porselen, i tillegg til et samisk filmprogram i samarbeid med OCA. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse