Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Samisk på Tenthaus

Annonse

Máret Ánne Sara m.fl: Pile o’Sápmi Supreme in Context. Tenthaus Oslo, åpent til 17. desember, tirs-søn kl 13-17.

På årets Documenta i Kassel markerte Máret Ánne Sara seg med installasjonen Pile o’ Sápmi, hvor høydepunktet var et forheng av 400 reinskaller. Denne uken dukket det opp igjen foran Stortinget i Oslo, under høyesterettssaken mot kunstnerens bror Jovsset Ante Sara, som staten krever at skal tvangsslakte rein. På Tenthaus Oslo vises nå en utstilling med flere verk av Sara, deriblant et halssmykke av reinaske-porselen, i tillegg til et samisk filmprogram i samarbeid med OCA. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.