Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Askepoooooooott!

Julefavoritten Tre nøtter til Askepott – en fonetisk analyse.

Med nøtter: Askepott, forkledd som mann, omgitt av prinsen og hans venner i den østtysk-tsjekkoslovakiske samproduksjonen Tre nøtter til Askepott. En fonetisk analyse av Knut Risans norske fortellerstemme viser overraskende nok at den vordende prinsessen ofte gis langt mørkere stemme enn mennene. Foto: National Film Archive (NFA), Praha / NRK DEFA-studio für Spielfilme
Annonse

Hør mer om Askepott og øst-tysk/tsjekkoslovakisk film på Morgenbladets podkast

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.