Annonse
00:00 - 17. november 2017

Uløst mysterium

Foto: Anton Soggiu / Oslo Records
Annonse

Sangen «Baris» av Pimp Lotion, alias Thomas Huse, handler om en fyr som lever livet i bar overkropp. Én tekstlinje har vært vanskelig å tyde: «Og det hender det blir kaldt i baris / Da får jeg folk til å klemme meg som Buber / og hvis jeg fortsatt fryser så bestiller jeg en Uber.» Googler «klem», så «hug», og «Buber», får opp filosofen Martin Buber – han mente visstnok at ethvert ekte møte er et møte mellom menneske og Gud. Kanskje en slags klem? Kreativt, Pimp Lotion. Men, nytt googlesøk, for sikkerhets skyld: «Baris» og «lyrics». Han sier jo ikke Buber, men tuber. Google igjen: Tuber – anatomisk begrep for kul, knute eller utvekst. Hæ? Klemme meg som en utvekst? Oppklaringer kan sendes til kultur@morgenbladet.no.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur