Annonse
13:46 - 17. november 2017

Tysk-nordisk strømmejazz

Annonse

Det tyske plateselskapet ECM har vært musikkbransjens svar på den lille gallerlandsbyen som holder stand mot romerne, men nå har også de gjort sine innspillinger tilgjengelig i strømmetjenestene. Endelig kan man høre gullkantede utgivelser som Keith Jarretts Belonging (1974), Jan Garbarek/Bobo Stenson Quartets Witchi-Tai-To (1974) og Terje Rypdals Whenever I Seem to be Far Away (også 1974 – for et år!) direkte fra skyen. Men vi anbefaler å kjøpe skivene, da. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur