Annonse

Annonse

00:00 - 24. november 2017

Et godstog gjennom natten

Ola Kvernberg: Steamdome Grappa Musikkforlag, 2017

Felevirtousen Ola Kvernberg inviterer til polyrytmisk oppvisning med bestillingsverket Steamdome i albumform. Med tre av landets beste trommeslagere i besetningen farer dette godstoget gjennom natten på faretruende hastighet, men loses trygt inn på perrongen av orkesterleder og komponist Kvernberg. En amalgam av 70-tallsreferanser som strekker seg fra Fela Kuti via Ennio Morricone til Pink Floyd og videre, men som gjennom et skyhøyt energinivå og tilstedeværelse vil tilfredsstille alle som finner glede i musikk å nikke rytmen til.

Ando Woltmann

Lese mer?

UKEPASS
59,-
per utgave
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 199,-
per måned
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer eAvis og tilgang til hele arkivet med over 50 000 artikler.

Annonse