Annonse
00:00 - 24. november 2017

Et godstog gjennom natten

Annonse

Ola Kvernberg: Steamdome Grappa Musikkforlag, 2017

Felevirtousen Ola Kvernberg inviterer til polyrytmisk oppvisning med bestillingsverket Steamdome i albumform. Med tre av landets beste trommeslagere i besetningen farer dette godstoget gjennom natten på faretruende hastighet, men loses trygt inn på perrongen av orkesterleder og komponist Kvernberg. En amalgam av 70-tallsreferanser som strekker seg fra Fela Kuti via Ennio Morricone til Pink Floyd og videre, men som gjennom et skyhøyt energinivå og tilstedeværelse vil tilfredsstille alle som finner glede i musikk å nikke rytmen til.

Ando Woltmann

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.