Annonse
00:00 - 24. november 2017

Et godstog gjennom natten

Annonse

Ola Kvernberg: Steamdome Grappa Musikkforlag, 2017

Felevirtousen Ola Kvernberg inviterer til polyrytmisk oppvisning med bestillingsverket Steamdome i albumform. Med tre av landets beste trommeslagere i besetningen farer dette godstoget gjennom natten på faretruende hastighet, men loses trygt inn på perrongen av orkesterleder og komponist Kvernberg. En amalgam av 70-tallsreferanser som strekker seg fra Fela Kuti via Ennio Morricone til Pink Floyd og videre, men som gjennom et skyhøyt energinivå og tilstedeværelse vil tilfredsstille alle som finner glede i musikk å nikke rytmen til.

Ando Woltmann

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur