Annonse
00:00 - 24. november 2017

Skummelt i Moss

Annonse

Chrysta Bell konsert, House of Foundation, 24. november

Fan av David Lynch? Da bør du ta turen til House of Foundation i Moss fredag 24. november, altså dagen denne avisen er på gaten. Den amerikanske sangeren (og gitaristen, skuespilleren og modellen) Chrysta Bell traff den noe mer berømte regissøren i 1999, og siden den gang har de vært musikalske samarbeidspartnere.  De lager vakker, elektronisk drømmepop som tidvis høres ut som Lynch-filmmusikk. Men ikke alltid. Tidligere i år utga Bell sin første soloplate, og konserten vil formodentlig inneholde musikk både fra den og fra eldre prosjekter. 

Marius Lien

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse