Annonse
00:00 - 24. november 2017

Skummelt i Moss

Annonse

Chrysta Bell konsert, House of Foundation, 24. november

Fan av David Lynch? Da bør du ta turen til House of Foundation i Moss fredag 24. november, altså dagen denne avisen er på gaten. Den amerikanske sangeren (og gitaristen, skuespilleren og modellen) Chrysta Bell traff den noe mer berømte regissøren i 1999, og siden den gang har de vært musikalske samarbeidspartnere.  De lager vakker, elektronisk drømmepop som tidvis høres ut som Lynch-filmmusikk. Men ikke alltid. Tidligere i år utga Bell sin første soloplate, og konserten vil formodentlig inneholde musikk både fra den og fra eldre prosjekter. 

Marius Lien

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse