Annonse
00:00 - 01. desember 2017

På sitt lengste

Foto: Odin Drønen / Morgenbladet
Annonse

I all viraken rundt det fantastiske bandet Tusmørke, er det fort gjort å glemme tussmørketabellen. Den forteller at ved 58 breddegrad, altså i vannet utenfor Mandal, varer tussmørket i 50 minutter mot slutten av denne uken. Ved 69 grader nord, litt sør for Tromsø, varer tussmørket i hele 316 minutter. Og her er det ikke en dag mellom de to tussmørkeperiodene. Det går i ett.   

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.