Annonse
00:00 - 01. desember 2017

På sitt lengste

Foto: Odin Drønen / Morgenbladet
Annonse

I all viraken rundt det fantastiske bandet Tusmørke, er det fort gjort å glemme tussmørketabellen. Den forteller at ved 58 breddegrad, altså i vannet utenfor Mandal, varer tussmørket i 50 minutter mot slutten av denne uken. Ved 69 grader nord, litt sør for Tromsø, varer tussmørket i hele 316 minutter. Og her er det ikke en dag mellom de to tussmørkeperiodene. Det går i ett.   

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur