Annonse
00:00 - 10. november 2017

Nytt egg i rugekassen

Annonse

Langs Rasmus Meyers allé i Bergen klekkes den ene kunstlederen etter den andre ut til store oppgaver i feltet. Fra direktørkontoret på museet som nå heter Kode har Erlend Høyersten og Karin Hindsbo funnet veien til henholdsvis Aros i Århus og Nasjonalmuseet. Martin Clark, som siden 2013 har styrt Bergen kunsthall, alleens ungdommelige lillebror, overtar snart roret på Camden Art Center i London. Når Kunstkritikk nå melder at den tyske kuratoren og bokhandelgründeren Axel Wieder blir hans etterfølger, er vi derfor ikke bare spent på hva den vakre, mintgrønne bygningen skal fylles med, men også hvilken rolle vi kan senere forvente å se Wieder i.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.