Annonse
00:00 - 03. november 2017

Lyden av hus

Annonse

Hanne Borchgrevink er en utrettelig utforsker av et grunnleggende motiv: silhuetten av enkle trehus av typen man finner hvor som helst i Norden, i hvert fall litt utenfor byene. Til hennes nye utstilling, som åpner på OSL Contemporary i Oslo i helgen, har tolv inviterte gjester laget musikk til tre varianter av samme tresnitt. Blant lydleggerne finner vi Frode Haltli, Anders Jormin, Hild Borchgrevink, Lene Grenager, Maja Solveig Kjelstrup Ratkje og Sinikka Langeland. Hvordan henger det hele sammen? Den som lytter, får se.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur