Annonse
00:00 - 10. november 2017

Koves gulltråder

Annonse

Regissør Torill Koves animerte kortfilmer har til nå mottatt én Oscar (Den danske dikteren i 2007) og ytterligere to nominasjoner. Filmtidsskriftet Montages melder at hun nå kan få sin fjerde nominasjon med filmen Tråder, som hadde premiere på kortfilmfestivalen i Grimstad i sommer. Riktignok er listen over aktuelle filmer fremdeles lang, men sannelig finner vi ytterligere to norske kandidater blant dem: The Absence of Eddy Table (Rune Spaans) og Evige jaktmarker (Elin Grimstad). Kandidatene faller fra som animerte fluer frem mot utdelingen i mars neste år.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.