Annonse
00:00 - 10. november 2017

Koves gulltråder

Annonse

Regissør Torill Koves animerte kortfilmer har til nå mottatt én Oscar (Den danske dikteren i 2007) og ytterligere to nominasjoner. Filmtidsskriftet Montages melder at hun nå kan få sin fjerde nominasjon med filmen Tråder, som hadde premiere på kortfilmfestivalen i Grimstad i sommer. Riktignok er listen over aktuelle filmer fremdeles lang, men sannelig finner vi ytterligere to norske kandidater blant dem: The Absence of Eddy Table (Rune Spaans) og Evige jaktmarker (Elin Grimstad). Kandidatene faller fra som animerte fluer frem mot utdelingen i mars neste år.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.