Annonse
00:00 - 24. november 2017

Korps-vennlig tekst i Eno

Annonse

Årets Eno-årbok har lekket, og Morgenbladet kan som eneste norske medium avsløre at boken inneholder en artikkel som omtaler korpsbevegelsen på en meget positiv måte. Artikkelen er forfattet av Filip Roshauw. Han forteller om sine mange tunge år i kjelleren, som følge av et uoppklart, udefinert og muligens ikke-eksisterende traume som følge av mange år i skolekorps. Artikkelen rundes av med at forfatteren har fått et fornyet (eller gjenvunnet et gammelt) syn på korpsene, og dette har muligens reddet hans liv.  

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur