Annonse
00:00 - 03. november 2017

I særdeleshet nobelt

Annonse

Mezzosopranen Adrian Angelico og danser og koreograf Melissa Hough får 300 000 kroner hver i årets prisutdeling fra Tom Wilhelmsens stiftelse. «Uansett hvilken intrikat scene-karakter Adrian Angelico gir seg i kast med, utmerker han seg med en i særdeleshet nobel og elegant vokalitet», og «Melissa Hough er en av Nasjonalballettens fremste og mest allsidige dansere», sier juryen. Angelico var tidligere kjent som Angelica Voje, men skiftet juridisk kjønn i fjor. Tom Wilhelmsens opera- og ballettpris ble første gang delt ut i 2009.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur