Annonse
00:00 - 03. november 2017

I særdeleshet nobelt

Annonse

Mezzosopranen Adrian Angelico og danser og koreograf Melissa Hough får 300 000 kroner hver i årets prisutdeling fra Tom Wilhelmsens stiftelse. «Uansett hvilken intrikat scene-karakter Adrian Angelico gir seg i kast med, utmerker han seg med en i særdeleshet nobel og elegant vokalitet», og «Melissa Hough er en av Nasjonalballettens fremste og mest allsidige dansere», sier juryen. Angelico var tidligere kjent som Angelica Voje, men skiftet juridisk kjønn i fjor. Tom Wilhelmsens opera- og ballettpris ble første gang delt ut i 2009.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.