Annonse
00:00 - 03. november 2017

Fra Merle til Susanna

Annonse

For bare noen måneder siden ga Louisvilles store sønn, Will Oldham, ut en plate med bare covere av countrylegenden Merle Haggard. 17. november er artisten, som også kaller seg Bonnie «Prince» Billy, klar med ny skive: En coverversjon av hele norske Susannas album Sonata Mix Dwarf Cosmos fra 2007. Nyskapningen får tittelen Wolf of the Cosmos, melder Pitchfork. Susanna selv fremfører hele sitt nye album Go Dig My Grave under Oslo World søndag 5. november.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur