Annonse
00:00 - 03. november 2017

Det brenner i busken

Bob Dylans en gang så forhatte kristne periode har endelig fått behandlingen den fortjener.

Se lyset: Da Bob Dylan ble kristen, ble fansen forbannet. Nå kommer liveopptak og uutgitte låter fra den perioden 1979-1981 ut på samleboksen The Bootleg Series Vol. 13 – Trouble No More. Foto: Peter Noble / Redferns / Getty Images
Annonse

Ta del i kristen-Bobs evangelium på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via podcast-appen du bruker, eller lytt her:

 

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur