Annonse
00:00 - 03. november 2017

Det brenner i busken

Bob Dylans en gang så forhatte kristne periode har endelig fått behandlingen den fortjener.

Se lyset: Da Bob Dylan ble kristen, ble fansen forbannet. Nå kommer liveopptak og uutgitte låter fra den perioden 1979-1981 ut på samleboksen The Bootleg Series Vol. 13 – Trouble No More. Foto: Peter Noble / Redferns / Getty Images
Annonse

Ta del i kristen-Bobs evangelium på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via podcast-appen du bruker, eller lytt her:

 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.