Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Sint ung mann i flyt

Paul Tunges video-estetikk skubber oss mellom intimitet og distanse.

Inni mitt hode: Olav er en utfordrende hovedperson å følge gjennom en hel spillefilm. Foto: 20th Century Fox
Annonse

Med en utålmodighet som ikke er tilpasset de norske støtteordningenes omstendelige tempo, fortsetter Paul Tunge sin utforsking av den sinte unge mannen. Fountain of Youth er den tredje filmen han lager utenfor systemet og med lavest mulig budsjett, noe som innebærer en generell økonomisering med de av filmens virkemidler som koster mye i cash, slik som store ensembler, kunstig lys og kompliserte locations.

I mange tilfeller er det et begrensingens balansestykke som tjener filmens idé heller enn å strupe den. Gevinsten her er et billedspråk som både er vart, intimt og karakterdrevet.

 

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur