Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Personlige hiphopmøter

Annonse

Jørgen Nordeng: Full Sirkel: Raphistorier fra ghettoen til bygda – og tilbake. Cappelen Damm, 2017

Mye norsk hiphop i alle kanaler om dagen, der blant annet den fine NRK-dokumentaren Takin’ Ova belyser alfahann-miljøet fra sin spede begynnelse og frem til i dag. Er du fysen på enda dypere materie, plukker du opp forfatterdebuten til Jørgen Nordeng alias Joddski, Full Sirkel. En personlig beretning fra møter med sjangerens både kjente og mindre kjente, amerikanske personligheter, men også et grundig innblikk i livet til en rap-entusiast fra den lille flekken Ørnes i Nordland. Nordengs språk er muntlig og lettbent, og unngår du å snuble i altfor mange navn, årstall og lister, sitter du antagelig klokere igjen.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur