Annonse

Annonse

00:00 - 13. oktober 2017

Personlige hiphopmøter

Jørgen Nordeng: Full Sirkel: Raphistorier fra ghettoen til bygda – og tilbake. Cappelen Damm, 2017

Mye norsk hiphop i alle kanaler om dagen, der blant annet den fine NRK-dokumentaren Takin’ Ova belyser alfahann-miljøet fra sin spede begynnelse og frem til i dag. Er du fysen på enda dypere materie, plukker du opp forfatterdebuten til Jørgen Nordeng alias Joddski, Full Sirkel. En personlig beretning fra møter med sjangerens både kjente og mindre kjente, amerikanske personligheter, men også et grundig innblikk i livet til en rap-entusiast fra den lille flekken Ørnes i Nordland. Nordengs språk er muntlig og lettbent, og unngår du å snuble i altfor mange navn, årstall og lister, sitter du antagelig klokere igjen.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse