Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Kampreferat

Annonse

Sensasjonslaget Syria holdt storfavorittene Australia til uavgjort, helt frem til like før slutt i andre ekstraomgang. Da headet Tim Cahill inn sitt andre mål. Australia var videre. Så blåste dommeren. Syrerne falt gråtende ned på bakken. Keeperen holdt maska og hjalp medspillerne opp igjen. Hverken Cahill eller noen andre australske spillere jublet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur