Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Den lille hiphop-krigen

Annonse

Har du ikke fått med deg NRKs nye dokumentarserie om norsk hiphop, har du noe i vente. I motsetning til en rekke andre mimreprogrammer om musikalske sjangre, er programmet renset for eksperter og talking heads, og inneholder kun intervjuer med aktørene selv. Programmet har fått berettiget kritikk for å ha utelatt sentrale aktører som André Hadland (Son of Light), men byr likevel på en ganske unik miks av musikk, historiefortelling og smart kultursosiologi, og, fra enkelte, en befriende selvironi som motvekt til endeløse diskusjoner om hvorvidt man kan holde det «real», «autentisk» og «ekte» og faktisk selge plater. De fire første episodene kan sees på nrk.no.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur