00:00 - 20. oktober 2017

Bjørnedyretikk i det ytre rom

Foto: CBS

De er en stund siden bjørnedyret har vært i rampelyset, men nå er det nær udrepelige kreaturet ettertrykkelig tilbake. Den viktigste rollefiguren i den flunkende nye Star Trek-serien er nemlig ikke en modig romskipskaptein, men et interdimensjonelt bjørnedyr på størrelse med en fullvokst belgisk blå. Denne skapningen har en symbiose med en transdimensjonell sopp som kobler hele universet sammen. Om du kobler bjørnedyret til motoren på romskipet ditt kan du reise hvor som helst! MEN: Da blir bjørnedyret dårlig, stakkars. Hele serien har i de siste episodene derfor utviklet seg til et storstilt drama om utenomjordisk husdyretikk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse