Annonse
00:00 - 08. september 2017

Til Amazonas og forbi

Susanne Sundfør drar til naturen for svar.

Spennvidde: Susanne Sundfør drar lytteren med fra lavt til høyt. Arkivfoto: Christian Belgaux
Annonse

Hvor stort var vel ikke The Brothel da det kom i 2010? Jeg husker vi var en liten gjeng på Haugesunds musikklinje som skrudde av alle lys, trakk gardinene for og satte albumet på fullt volum i en fritime.

Og riktignok var vi fylt av en slags ærefrykt fordi Susanne Sundfør mest sannsynlig hadde sittet i samme klasserom syv år tidligere, gått i samme grå gater og kjent samme nordavind og vestlandsregn slå mot kinnene fra alle retninger. Men vi satt der måpende i mørket, ble slukt inn og dratt rundt i en masse av forheksende melodier, majestetiske synthlinjer og høytidelige vokaler, og hadde aldri hørt noe lignende.

 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.