Annonse
00:00 - 15. september 2017

Se folk i øynene

Senterpartiet er årets valgvinner. Hvilken rolle spilte mediebruken deres? Rådgiver Lars Vangen mener folk som ham selv har fått altfor mye oppmerksomhet under valgkampen.

Vangsgut med sau: Merk trøya til Senterpartiets medierådriver Lars Vangen. En gang fikk han bare nok av klimaminister Vidar Helgesens prat. Det førte til en kontroversiell video om ulv.
Annonse

– Når jeg tenker tilbake på valgkampen, ser jeg for meg Siv Jensen, Erna Solberg og Jonas Gahr Støre som hatefulle slåsskjemper, mens Trygve Slagsvold Vedum er oksen Ferdinand under treet, som kikker på blomstene og drømmer seg bort. Er du, som medierådgiver, fornøyd?

– Det jeg hører når du beskriver det bildet, er at noen andre har kjempet, og så har vi glidd med og betraktet det hele. Jeg opplever ikke at det har vært sånn, men det er riktig at det har vært en vendetta mellom H/Frp og Ap med stort personfokus. Det overrasker meg ikke at det er ditt inntrykk.

– Overrasket det deg at det ble sånn, ut fra hva dere planla?

Annonse