Annonse
15:44 - 27. september 2017

Nabintu Herland vs. vikingene

Viking-skuespillere som opptrer i Hanne Nabintu Herlands nye doku-serie om norsk kultur, mener de er misbrukt i hennes politiske prosjekt. Nå truer Herland vikingene med fengsel.

Hanne Nabintu Herland i et klipp fra reklamen for hennes nye nett-doku-serie, «Fryktløse nordmenn». Faksimile fra Youtube.
Annonse

– Etter å ha sett den første episoden, reagerte vi, sier regissør og forteller Vibeke Koehler. 

Viking-truppen som Koehler leder, har lagt ut et åpent brev på Facebook, hvor de tar avstand fra Hanne Nabintu Herlands nett-dokumentarserie «Fryktløse nordmenn». Bilder av truppen er brukt i serien. «Det gjør vondt å se ansiktene våre klippet inn i denne herskerfolkpropagandaen», skriver de.

Serien er laget for Herlands nettside og for Youtube-kanalen hennes, the Herland Report. Den kristenkonservative debattanten og forfatteren er kjent som en tydelig kritiker av multikulturalisme og kulturradikalisme.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.