Annonse
00:00 - 08. september 2017

Musculação, respiração

Annonse

En liten sensasjon: Det norske selskapet Preservation Records, i samarbeid med Big Dipper, gjenutgir brasilianske Marcos Valles selvtitulerte klassiker fra 1983. Valles bossa nova-bakgrunn møter her samtidens disco og boogie, og singelen «Estrelar» – en megahit i hjemlandet da den kom ut – er en funky feiring av sol og sunnhet (og med treningsrim som ble kopiert av Kraftwerk 20 år senere). Gratulerer til norske platearbeidere! Og til den gamle, brasilianske surferen, så klart.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur