Annonse
00:00 - 08. september 2017

Ingen permanent utstilling

Annonse

Først en rettelse: Haakon Mehren, den utrettelige fortaler for maleren Aksel Waldemar Johannessens geni, er ikke styremedlem ved Kistefos-Museet, slik Morgenbladet skrev 25. august. Han gikk ut av styret i 2009. Styreleder Erik Wahlstrøm i Stiftelsen Kistefos-Museet skriver i et brev at museet «har overhodet ingen planer om å ha en permanent utstilling av Aksel Waldmar Johannessen».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur