Annonse
00:00 - 22. september 2017

Der de døde lusker

Årets Høstutstilling går ikke av veien for å flørte med det paranormale.

Populærkultur: Spenningen mellom vold og barnslighet i Anja Carrs Peachy Blue (2016) viser frem risikoen ved Lolita-estetikk. Foto: Anja Carr
Annonse

Når det første som møter oss er to sukkertøyfargede ponnyer (Anja Carr) og en kveil med lysegrønn dropsmasse hengende på en knagg (Vilde Løwenborg Blom), blir det åpenbart at årets Høstutstilling er av godt gammelt merke.

Etter et par år med relativ minimalisme, er juileumsutgaven både burlesk og eklektisk. Her finnes syngende teddybjørner, new age-inspirert tankegods, og en kunstner/kritiker som gjør et ironisk Marina Abramovic-stunt, ved å tilby sitt nærvær i bytte mot gratis skrivekontor.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.