Annonse
00:00 - 01. september 2017

Ti år med potente musikkopplevelser

The Lionheart Brothers / Dizzy Kiss 10 år. Revolver, Oslo, lørdag 2. september

Annonse

Sulteforet på god musikk, eller bare klar for et nostalgisk blaff til dagene da indie-Oslo struttet av selvtillit? Lørdag er det ganske nøyaktig ti år siden eksil-trønderne i The Lionheart Brothers slapp albumet Dizzy Kiss, en nesten perfekt legering av orkestrert Brian Wilson-pop og rufsete indie-gitarer. Platen oser fortsatt av ungdommelig energi og sjarme, og hit-låten «50 Souls and a Disco Bowl» låter like fint som den gjorde på frekvensene til NRK P3. Tiårsjubileet sammenfaller dessuten med bursdagen til klubben Revolver i Møllergata, en leverandør av potente musikk- og utelivsopplevelser siden nettopp 2007.

Ando Woltmann

 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Man fryser på ryggen av Ratkjes metalliske lydeffekter.