Annonse
00:00 - 04. august 2017

Stirr fremtiden inn i hvitøyet

Klubbdagen under Øya. Tirsdag 8. august, Oslo

Annonse

Øyafestivalen er fremdeles den største og viktigste festivalen for populærmusikk her til lands, men føler du deg en anelse mer eventyrlysten, slås herved et slag for vorspielet. Tirsdag kveld nærmest eksploderer Oslo i musikk fra sultne artister i alle kategorier. Små stalltips er Kim Myhr, Rytmeklubben, Andreas Doif, Silje Huleboer, WHALESHARKATTACKS, FOAMM og Melkeveien, men programmet byr også på veldig mye mer. Dette er sjansen til å stirre fremtiden inn i hvitøyet mens du antagelig febrilsk gjennomsøker finn.no etter overpriset festivalpass til dagene etter. God festival.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse