Annonse
00:00 - 25. august 2017

Queens of the Stone Age med løs snipp og lav terskel

Queens of the Stone Age: Villains (Matador Records/Playground)

Annonse

Fire år etter listesuksessen …Like Clockwork er bånn joviale Josh Homme & co tilbake med nytt materiale. Og tross illevarslende meldinger om en mer dansbar retning, har samarbeidet med hit-produsenten Mark Ronson («Uptown Funk» etc.) resultert i en gøyal rockeplate med løs snipp og lav terskel. Muligens akkurat den respekten den halvt begravede rockesjangeren trenger i 2017? Queens of the Stone Age lager fortsatt kantete rock full av braggadocio, men gjør i hvert fall sitt beste for å ikke stivne helt i (hår)geleformen. Sporet «Fortress» er dessuten nydelig.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse