Annonse

Annonse

00:00 - 25. august 2017

Queens of the Stone Age med løs snipp og lav terskel

Queens of the Stone Age: Villains (Matador Records/Playground)

Fire år etter listesuksessen …Like Clockwork er bånn joviale Josh Homme & co tilbake med nytt materiale. Og tross illevarslende meldinger om en mer dansbar retning, har samarbeidet med hit-produsenten Mark Ronson («Uptown Funk» etc.) resultert i en gøyal rockeplate med løs snipp og lav terskel. Muligens akkurat den respekten den halvt begravede rockesjangeren trenger i 2017? Queens of the Stone Age lager fortsatt kantete rock full av braggadocio, men gjør i hvert fall sitt beste for å ikke stivne helt i (hår)geleformen. Sporet «Fortress» er dessuten nydelig.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse