Annonse
00:00 - 01. september 2017

Nytt fra gammel supergruppe

Annonse

Den brasilianske trioen Tribalistas ble formet i 2003, av de etablerte artistene Marisa Monte, Arnaldo Antunes og Carlinhos Brown. Den selvtitulerte debuten slo an over hele verden, og i forrige uke dukket oppfølgeren opp, med samme tittel som førsteplaten. Årets Tribalistas føk til topps på listene i Brasil. Sammenlignet med forgjengeren låter den bare litt mer tilbakelent, den har litt mer myke harmonier i stedet for spisse mothaker, rytmene er litt sløyere. Men bevares, det er balsam for øret likevel.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur