Annonse
00:00 - 04. august 2017

Ikke i min bygård

Foto: Getty Images
Annonse

Her om dagen gikk notisredaksjonen intetanende rundt på Sagene da hørselsfeltet plutselig ble invadert av et band som øvde på halvbra americana, og vi har et spørsmål: Hvorfor? Hvorfor er det så mange hobbyband i dette landet som, når de kommer sammen for å løse midtlivskrisen kollektivt, velger seg musikksjangrene til sørstatsnostalgikere og Trumps velgermasse? Er dette kulturell appropriasjon på høyt nivå? Hvilke andre kulturprodukter vil de stjele? Massefengsling av afronordmenn? De facto abortforbud? Erstatte velferdsstaten med retten til å bære våpen?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur