Annonse
00:00 - 25. august 2017

En gladnyhet

Annonse

«Nasjonen er reddet fra en ustemt framtid», står det presist i pressemeldingen fra Norges musikkhøgskole. Nå er nemlig en ny, toårig pianostemmerutdannelse i gang. Det finnes en halv million pianoer i landet, men ganske få pianostemmere, og mange av dem over 60. Siden 2010 har det ikke vært noen pianostemmerutdannelse i landet, men nå! Pianostemmerlinjen fikk 57 søkere, og fem slapp gjennom nåløyet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.