Annonse
00:00 - 04. august 2017

Den nye nybølgen!

Annonse

Her skulle det stått en ode til Jeanne Moreau, nybølgeskuespilleren som døde søndag. Men heller enn å anbefale deg å se Jules et Jim, får du her enda en notis om Emoji-filmen. Etter dennes kritiske suksess kommer andre nettfenomener på banen: Snapchat-filmen, med deg selv i hovedrollen som en dalmatiner med forvrengt stemme. Sletter seg selv fra hukommelsen rett etter at du har sett den. Periskop-filmen: Dogme-inspirert enkameraproduksjon som viser en lang uavbrutt volds- eller seksualhendelse live (strengt tatt av en slik art at en algoritme eller noe burde klart å flagge den). Twitter-filmen: En biografifilm om Donald Trump. LinkedIn-verse: Et nytt stort filmatisk univers hvor alle filmene er koblet sammen, og går og ser og anbefaler hverandre. Uten at noen trenger å løse billett. Alt filmet i saftig 70mm.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur